You are here: Home » Shoppen » Vliegangst

Vliegangst

geschreven door Constance

Onlangs is er een boek verschenen van Cor Anneese (psycholoog) met de titel “Nooit meer vliegangst!” Ik heb het boek toegestuurd gekregen van de schrijver zodat ik mijn mening, als stewardess, kan geven

Dit boek biedt iedereen de kans, die op een of andere manier vliegangst heeft, van deze angst af te komen. Er staan diverse oefeningen en verhalen in en tevens krijg je achtergrond-informatie over wat vliegen nu eigenlijk is. Ook staan er interviews in met 2 piloten en 1 stewardess (dat ben ik niet) en geven zij hun visie op het verschijnsel ‘vliegangst’ en ‘vliegen’. Ik moet zeggen dat het boek goede tips en adviezen geeft om je op je vliegreis voor te bereiden en ook wat je tijdens je vlucht kunt doen om je angsten te beheersen. Mijn conclusie is dat het een heel goed boek is om (cadeau) te geven aan iedereen in je omgeving die last van vliegangst heeft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com