You are here: Home » Shoppen » Zwembroeken en slips uit Australie

Zwembroeken en slips uit Australie

geschreven door Constance

Deze tip heb ik gekregen van Astrid.

Het Australische (heren)merk Aussiebum is bedacht op het populaire strand Bondi Beach in Sydney. Maar sinds kort kan je deze fantastische herenslips en zwembroeken ook gewoon in Nederland bestellen. Er zijn verschillende modellen en kleuren te koop en speciaal voor de klein geschapen man is er nu ook de Wonderjock van Patriot, dus hoef je geen sok meer in je slip te doen ;). En mocht je helemaal in stijl op strand willen liggen, kan je ook een bijpassend badlaken kopen. Dus een ideaal cadeau voor onder de kerstboom voor je man, vriend of minnaar en dat geldt niet alleen voor dames, want Aussiebum is ook zeer geliefd onder gay men.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com