You are here: Home » Shoppen » Ladygadgets.blogo

Ladygadgets.blogo

geschreven door Constance

Ladygadgets.blogo.nl is een weblog, speciaal voor vrouwen die alles willen weten over de allernieuwste mobieljes, gadgets, Ipods en allerlei andere technische snufjes.

Nu denk je misschien bij het woord ‘gadgets’ gelijk aan jongens en mannen die de hele dag op een zolderkamertje zitten achter de computer zitten, maar het is mij opgevallen dat er tegenwoordig ook hele hordes vrouwen zijn die dol zijn op techisch vernuft. Alleen stellen wij vrouwen, hele andere eisen dan de mannen. Alleen de kleuren al, voor ons geen saai zwart of grijs, maar veel pastel, zilver of goud. En het is mij ook opgevallen dat een hoop dames meer dan 1 mobieltje heeft. En daarvoor kan je nu dus terecht bij ladygadgets.blogo.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com