You are here: Home » Shoppen » Platform voor Nederlandse ontwerpers

Platform voor Nederlandse ontwerpers

geschreven door Constance

Er is nu een platform waar Nederlandse ontwerpers hun werk kunnen etaleren, Peperkamp.

Alle designs worden handgemaakt door zowel bekende ontwerpers als jonge, veelbelovende nieuwkomers. Het doel is om Nederlandse ontwerpers de mogelijkheid te bieden hun ontwerpen bekend te maken terwijl de consumenten kennis kunnen maken met zeer uniek werk. Het is hierdoor ook niet mogelijk om 2x hetzelfde ontwerp te maken, waardoor ieder exemplaar absoluut uniek is. Peperkamp.com is een initiatief van Lyone Peperkamp. Lyone is in 2000 zelf finaliste geweest van de International Diamond Award.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com