You are here: Home » Shoppen » Pet & Passion Parade in Rotterdam

Pet & Passion Parade in Rotterdam

geschreven door Constance

As zaterdag (5 augustus) is er weer leuk evenement voor iedereen die een hond heeft, en dit hondje in schijnwerpers wil zetten.

In Rotterdam wordt vanaf 12.00 uur het terrein geopend waar de Pet & Passion Parade gehouden wordt. Er is oa. een modeshow van Dogs Department en kan je samen met je beestje in de metamorfose (Pimp me up and make us beautiful). Daarna volgt een parade door de stad. Natuurlijk kan je ook terecht voor bijzondere kledingadviezen en is er gelegenheid voor lekkere cocktails & sushi. (ps. Je kunt ook kennismaken met de schrijvers van honden.blogo.nl)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com