You are here: Home » Shoppen » H&M gaan samen met Victor & Rolf

H&M gaan samen met Victor & Rolf

geschreven door Constance

Misschien heb je dit al in de krant gelezen, maar toen ik New York was, afgelopen week, werd bekend dat H&M niet met Prada een collectie gaat ontwerpen maar met onze ‘eigen’ Victor & Rolf.

Victor & Rolf gaan een heren- en een damescollectie ontwerpen die te koop zal zijn in Europa, Noord Amerika en het Midden Oosten. Bij ons zijn de 2 heren voornamelijk bekend vanwege hun ‘strikkenbruidsjurk’ van (Prinses) Mabel en hun geur ‘Flowerbomb’ maar in Parijs hebben zij al een aantal jaren hun eigen haute couture show. Ik ben benieuwd wat de mannen gaan ontwerpen voor H&M, ik hou jullie op de hoogt. (Ik was best wel een beetje chagarijnig dat H&M de pers had ingelicht terwijl ik in New York was, kon ik jullie niet als 1e dit bijzondere nieuws brengen.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com