You are here: Home » Shoppen » Wasmiddelen

Wasmiddelen

geschreven door Constance

Dit is geen commercial! Ik kreeg vorige week een fles wasverzachter van Silan toegestuurd en vandaag een bos gele tulpen nav. het nieuwste wasmiddel van Fleuril.

Ik probeer altijd zo neutraal mogelijk te zijn in mijn artikelen, maar ik krijg wel eens het een en ander toegestuurd. En daarom wilde ik toch aandacht besteden op shoppen.blogo.nl want het zou zonde om je dure kleding in de was te verknallen. Wat gebruiken jullie eigenlijk voor je dure La Perla lingerie, en wordt jullie zwarte kleding gewassen in speciaal wasmiddel? Zoek je toch een nieuw wasmiddel, dan kan je vanaf april terecht voor de ‘limited edition’ van Fleuril: Fleur & Kleur Hollandse Lente.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com