You are here: Home » Shoppen » Mystery shopping

Mystery shopping

geschreven door Constance

Ik ben bezig met een nieuwe rubriek: Mystery shopping.

Dit idee is ontstaan nav. een ervaring die ik vorige week had bij een winkel waar ik een artikeltje over geschreven had (ik noem nog geen namen). Totaal onverschillig personeel, ongeinteresseerd en heel druk met een vriendin die langskwam. Nu wil ik graag van jullie weten of jullie tijdens jullie shoppingtrips weleens heel slecht of juist heel goed geholpen zijn door het personeel. En willen jullie ervaringen delen met mijn lezers? Ik ga binnenkort mijn (recente) ervaringen ook opschrijven, en dan wel met de namen van de winkels erbij. Dus alle winkeliers die dit lezen, opgepast.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com