You are here: Home » Shoppen » Dutch Bloggies nominatie

Dutch Bloggies nominatie

geschreven door Constance

Fans en lezers van shoppen.blogo.nl, ik heb jullie hulp nodig.

Zouden jullie masaal shoppen.blogo.nl willen nomineren bij Dutch Bloggies? Bijvoorbeeld in de categorieen ‘beste linklog’, ‘beste nieuwkomer’ en ‘beste themablog’. Natuurlijk mogen andere categorieen ook, hoe meer hoe beter. Je moet eerst inloggen op de site en dan nomineren maar. Het nomineren kan tot 29 januari as. daarna worden alle genomineerde weblogs bekend en kan er gestemd worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?