You are here: Home » Shoppen » Oorkaarsen

Oorkaarsen

geschreven door Constance

Als je niet zo’n sterke maag hebt, moet je onderstaand berichtje maar niet lezen!

Ik was afgelopen week in Singapore en tijdens de landing van het vliegtuig ging mijn rechteroor dichtzitten (ik was nl. verkouden) en ging niet meer open. Een collega van mij gaf de tip om naar een Chineese homeopaat te gaan en daar om een ‘earcandling‘ behandeling te vragen. Ik wist niet echt wat me te wachten stond, maar ik was wel aangenaam verrast. Er wordt een holle kaars in je oor gestopt (en deze brandt bovenaan) en na ong. 7/8 minuten is er een nog een stompje kaars over en in dit stompje zit allemaal oorsmeer. Ik was in ieder geval wel van verkoudheid af en ik kon meteen weer veel beter horen. Het is wel heel vies om te zien wat je allemaal aan oorsmeer in je oor hebt zitten, maar het heeft mij absoluut geholpen. Ik ga de volgende keer zeker een aantal kaarsen meenemen uit Singapore zodat ik het zelf kan doen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com