You are here: Home » Shoppen » Patatvorkje

Patatvorkje

geschreven door Constance

N.a.v. het regeringsjubileum van Koningin Beatrix heeft Aart Roelandt een koninklijk patatvorkje ontworpen.

De ‘Patates Frites Royal’ is geinspireerd op klassieke houten vorkje, maar dan wel multifunctioneel. De bovenkant is een verguld vorkje, met een extra lange steel zodat je patat kan eten zonder vette vingers. En de onderkant kan je gebruiken als lepeltje voor bijv. ijs of gebak of om mee te roeren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?