You are here: Home » Shoppen » Landrover Defender G-Star

Landrover Defender G-Star

geschreven door Constance

Er is wederom een kledingmerk dat de samenwerking is aangegaan met een automerk en wat krijg je dan: de Landrover Defender G-Star.

De Landrover Defender G-Star wordt exclusief door Landrover Nederland uitgebracht, in speciale kleur grijs. Het dak is bekleed met bruin kunstleer. Het reservewiel heeft een afdekplaat met het G-Star logo en elke auto krijgt zijn eigen serienummer.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?