You are here: Home » Shoppen » Goyard

Goyard

geschreven door Constance

Wil je je hond(je) ook in stijl laten reizen, dan is de hondenvoederbak van het Franse merk Goyard je-van-het.

Dit sjieke merk heeft een complete serie (reis)tassen voor jou en een bijpassende halsband, voederbak en reistas voor de hond. Tevens maken zij speciale koffertjes voor de Diptyque kaarsen en ook voor je champagnefles en de collectie boeken die meemoeten. De dichtsbijzijnde winkel bevindt zich in Parijs.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?