You are here: Home » Shoppen » Blue Cult Jeans

Blue Cult Jeans

geschreven door Constance

Er zijn maar wenig dames die echt mooie billen hebben in een spijkerbroek, ik in ieder geval niet.

De Blue-Cult Jeans schijnt een slankmakende pasvorm te creeeren en een ‘butt-lifting’ effect hebben, in ieder geval zweren de bekende sterren als Salma Hayek, Penelope Cruz en Gwyneth Paltrow erbij. Deze bijzondere spijkerbroeken zijn vanaf vandaag te koop bij de Bijenkorf in Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?