You are here: Home » Shoppen » Kledingadviezen

Kledingadviezen

geschreven door Constance

Al enige jaren geven de Engelse Trinny en Susannah kledingadviezen in het programma “What not to Wear?”

Zij geven op een zeer humoristische manier hun eerlijke meningen en deze zijn vaak niet mals. Zij zijn ook al enige keren te gast geweest in de Oprah show, waarin ook de Amerikaanse manier van kleden behoorlijk onder de loep genomen werd. Ook hebben zij een boek, met daarin een aantal foto’s van voor en na.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?