You are here: Home » Shoppen » Wolterinck design

Wolterinck design

geschreven door Constance

Marcel Wolterinck is vroeger begonnen met bloemenwinkel in Laren (NH), maar nu vertegenwoordigd hij een volledig concept.

Een creatieve wereld van lifestyle en design. Wolterinck ontwerpt en realiseert exclusieve interieurs en exterieurs. Ook verzorgt hij complete evenementen zoals feesten en bruiloften. Maar in zijn (bijzonder grote) winkel in Laren kan je ook terecht voor een bos bloemen of een mooie vaas.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?