You are here: Home » Shoppen » Haken is hot!

Haken is hot!

geschreven door Constance

Ik ben zelf absoluut geen ster in breien en haken, maar punnikken lukt nog net. Zelfs Gwenyth Paltrow is in de ban van de haaknaald.

Toch vind ik een gehaakte poncho helemaal leuk, dus misschien is een workshop via Good People wel een idee. Het thema is ook ‘beyond de pannenlap’, dus hier blijkt wel uit dat haken (en breien) absoluut weer kan. (Het valt onder de categorie zelf jam maken, en dat doe ik tenslotte ook.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?