You are here: Home » Shoppen » Stella McCartney voor H&M

Stella McCartney voor H&M

geschreven door Constance

In november komen de ontwerpen van Stella McCarthney in de winkel, onder het motto: “Wat Karl Lagerfeld kan, kan ik ook!

Of het net zo’n groot succes wordt is afwachten, maar H&M haalt er wel weer de pers mee! Stella ontwerpt 40 verschillende kledingstukken en deze gaan verkocht worden in geselecteerde H & M winkels in Europa en de VS.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?