Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Segway

Na de rage van de stepjes, de scooter en de vouwfiets is er iets nieuws: de Segway.

Dit vervoersmiddel rijdt op een volle accu ong. 18 kilometer en is na een half uur opladen weer vol, dus ideaal voor in de stad. De topsnelheid bedraagt tussen de 6 & 20 km/uur, afhankelijk van de uitvoering. Er is zelfs een terreinversie. In het begin is het rijden en remmen moeilijk, maar oefening baart kunst.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?