You are here: Home » Shoppen » Segway

Segway

geschreven door Constance

Na de rage van de stepjes, de scooter en de vouwfiets is er iets nieuws: de Segway.

Dit vervoersmiddel rijdt op een volle accu ong. 18 kilometer en is na een half uur opladen weer vol, dus ideaal voor in de stad. De topsnelheid bedraagt tussen de 6 & 20 km/uur, afhankelijk van de uitvoering. Er is zelfs een terreinversie. In het begin is het rijden en remmen moeilijk, maar oefening baart kunst.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?