You are here: Home » Shoppen » Le Coq Sportif tenniskleding

Le Coq Sportif tenniskleding

geschreven door Constance

Het sportmerk ‘Le Coq Sportif’ is alweer een tijdje helemaal hip, ik heb zelf ook een paar ‘Le Coq-jes’ in mijn schoenenkast staan.

Om de tenniscollectie te updaten hebben ze een 3-jarig contract gesloten met Jean-Charles de Castelbajac. De kledinglijn is ontworpen voor mannen en vrouwen en heeft voornamelijk hele felle kleurtjes en printjes. Dus een geduchte concurrentie voor Nike!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?