Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Le Coq Sportif tenniskleding

Het sportmerk ‘Le Coq Sportif’ is alweer een tijdje helemaal hip, ik heb zelf ook een paar ‘Le Coq-jes’ in mijn schoenenkast staan.

Om de tenniscollectie te updaten hebben ze een 3-jarig contract gesloten met Jean-Charles de Castelbajac. De kledinglijn is ontworpen voor mannen en vrouwen en heeft voornamelijk hele felle kleurtjes en printjes. Dus een geduchte concurrentie voor Nike!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?