Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Hippe fietstassen

Omdat wij in Nederland toch vaak onze boodschappen op de fiets doen, is het handig om goede tassen te hebben om je spullen in te vervoeren.

Nu zijn fietstassen vaak een beetje suf maar de nieuwe collectie van Basil is erg hip. De collectie ‘Jasmin’ is eigenlijk voor meiden tot een jaar of 12 maar wat let je als meisje van rond 40. Gewoon doen, en voor de jongens kun je terecht in de serie ‘Race’.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?