Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Chanel tv-riem

Karl Lagerfeld heeft wederom een manier gevonden om in de publiciteit te komen.

Tijdens zijn laatste show droegen de modellen een riem om hun middel waarin een tv-schermpje bevestigd was. Tijdens de modeshow werden er verschillende clips vertoont op de schermpjes, waaronder de commercial voor Chanel Nr.5 met Nicole Kidman in de hoofdrol. Of de riemen binnenkort te koop zijn is nog niet bekend.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?