Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Workshop: kies je kleur

Een tijdje zijn de kleurenconsulentes heel hot geweest en nu hoor je hier steeds minder over.

Ik heb zelf nog nooit een kleurenanalyse laten doen, maar het lijkt me best leuk om samen met een paar vriendinnen een workshop te volgen. Je kunt ook je garderobe onder loep laten nemen of een sollicitatiekleding advies vragen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?