You are here: Home » Shoppen » Workshop: kies je kleur

Workshop: kies je kleur

geschreven door Constance

Een tijdje zijn de kleurenconsulentes heel hot geweest en nu hoor je hier steeds minder over.

Ik heb zelf nog nooit een kleurenanalyse laten doen, maar het lijkt me best leuk om samen met een paar vriendinnen een workshop te volgen. Je kunt ook je garderobe onder loep laten nemen of een sollicitatiekleding advies vragen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?