Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Bikini’s ook in grotere maten

Ik heb een probleempje met het kopen van bikini’s, want of het bovenstukje is te groot of het broekje te klein of een verkeerd model.

Zeker als je een wat grotere cupmaat hebt is het belangrijk dat je bovenstukje een beetje goed zit, want de hele dag te moeten opletten of je boezem nog wel op de plaats zit, is erg vermoeiend. Bij Figleaves.com hebben ze bovenstukjes (en BH’s) in de maten AA t/m JJ, dus je maat zit er altijd bij.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?