Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Knuffels voor een goed doel

Deze tip heb ik ontvangen van Katinka. Wil je eens een andere knuffel cadeau geven, denk dan eens aan Twins. Je koopt 2 handgebreide knuffels die aan elkaar verbonden zijn en de ene gaat met jou mee naar huis en de andere gaat naar een kind in nood.

Het label wordt officieel verbroken en via de Stichting Motherhood en Cuba Care komen ze heel goed terecht.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?