Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Badeendjes

Iedereen heeft als kind wel een badeendje gehad, een gele met rode snavel. Er zijn nu hele hippe, trendy eendjes te koop: bruine met een LV-achtige print, met bloemen en strepen of hele sjieke compleet met een ‘diamant’.

Deze eendjes, en nog heel veel andere leuke plastic artikelen, vindt je bij Budproducts. De Bijenkorf heeft ook een aantal producten in de collectie.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?