Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Op weg door Duitsland

Het is misschien een leuk idee om op de heen- of terugreis vanuit je vakantiebestemming in Oostenrijk, Italie of Zwitserland, even snel bij 2 outletshopping centrums aan de Duitse autobahn langs te gaan.

Het Wertheim Village ligt aan de A3 tussen Darmstadt en Wurzburg en het Ingolstadt Village ligt aan de A9 tussen Nuremberg en Munchen. Je vind in beide centra een grote collectie dames-, heren- en kinderkleding.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?