Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Funkie House

De winkels van Funkie House zijn uniek in Nederland want zij zijn een voorloper op het gebied van trends en dit komt mede door het enorme merkenpakket. Zij hebben dames- & herenkleding, fashion, streetwear, snowgear, shoes, asseccoires, clubwear, secondhand, hiphop, dus teveel om op te noemen.

De inkopers reizen de hele wereld over om op de laatste trends te kunnen inspelen, daarom komen er ook regelmatig stylisten en BN-ers een kijkje nemen bij Funkie House. Ook het personeel is vakkundig en kan je altijd van een goed advies voorzien.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?