Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Ook als je niet van whisky houdt

Het whiskymerk William Lawson’s is al enige tijd bekend om de leuke reclames die zij (laten) maken. De spot ‘Scottish Instinct‘, met Hollywoodster Sharon Stone in de hoofdrol, werd door het Belgische publiek tot dé beste spot van 2004 verkozen.

De commercial is inderdaad erg leuk, dus de moeite waard om naar te gaan kijken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?