Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Stots Optiek heeft Alain Mikli op bezoek

Afgelopen vrijdag 18 februari was de bekende brillenontwerper Alain Mikli op bezoek bij Stots Optiek in Amersfoort om zijn ‘store in store’ te openen. Stots Optiek heeft een store in store van Mikli, als een van de vier opticiens van Europa. De andere 3 winkels bevinden zich in Parijs, Grenoble en in Barcelona.

Bij Stots optiek kan je terecht voor de Alain Mikli collectie en voor de Starck Eyes collectie (by Mikli). Tevens heeft Stots Optiek ook (zonne)brillen van oa. Prada, Gucci en Versace.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?