Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp
  • IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland
  • Woonaccessoires bij Bulbby.com Woonaccessoires bij Bulbby.com
  • Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap
  • Vanaf vandaag eet je buiten met IKEA Vanaf vandaag eet je buiten met IKEA
  • IKEA tovert je balkon om tot een zomerse oase IKEA tovert je balkon om tot een zomerse oase
wonen

Woonbeurs, de verlichting springt eruit!

De woonbeurs in de RAI is in volle gang. Wat valt er op? Een aantal items die met verlichting te maken hebben en voor mij in het oog springen zijn:

 Maar eerst: Verlichting is niet langer het ondergeschoven kindje. Gelukkig mag ik wel zeggen! Het komt steeds meer in de belangstelling en het wordt ook steeds mooier!

 Zoals de lampen van It’s about RoMI. De serie city lights. Mooie strak vormgegeven lampen die op elkaar aansluiten zowel als vloer wand en plafondlampen. Naast de lampen hebben ze ook andere leuke woonartikelen.

 In verlichting is mij nog meer en vooral iets grappigs opgevallen!  Zowel de vloer als tafellamp Twister van Tristan Frencken. Vooral de tafellamp is grappig en out of the box bedacht! Echt in het oog springend!

 En als laatste van Buitenlampen van Rove design. De Skydome een in hoogte verstelbare lamp die het gehele jaar buiten kan blijven staan. Wind en hufterproof omdat hij wordt vastgeschroefd aan de ondergrond. De lamp zou kunnen dienen als verlichte paraplu voor rokers die naar buiten zijn verbannen!

 Genoeg te zien op verlichtingsgebied. Kijk dus goed om je heen er is altijd wel iets spannends te vinden op de Woonbeurs…. tot en met zondag open!

Mart Renes