Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
ladygadgets

Gadget Test: Roze Samsung netbook N150

Bijna 2 weken kwam ze binnen voor een test, een roze Samsung netbook. (Een roze netbook is natuurlijk vrouwelijk.)

De Samsung N150 is een zeer lichtgewicht netbook, en daardoor ook heel makkelijk mee te nemen in je handtas. De bovenkant is roze en de binnenkant en de onderkant zijn wit, daarom is ze bij voorkeur geschikt voor meisjes en (jonge) vrouwen. In België is de Samsung N150 dan ook onderdeel van de Think-Pink campagne, want van elk verkochte N150 gaat er euro 10,- naar borstkankeronderzoek en oktober is tenslotte Pink Ribbon maand!

De Samsung N150 start lekker snel op (in 3 seconden) en je kunt dmv. All Share makkelijk streamen tussen je camera, telefoon, netbook en tv. De batterij is extra zuinig en gaat ong. 10 uur mee. Afgelopen zondag was het lekker weer en toen ik heb de N150 mee naar buiten genomen en ondanks het zonnetje heb je een prima beeld op het scherm omdat het een ontspiegeld lcd scherm is en dat is ideaal.

Verder kan je gebruik maken van de Samsung backup software en dat is heel handig als je geen externe harddisk hebt en je toch emails, foto’s etc. wilt opslaan. Dit is een perfect netbook als je wilt mailen, internetten of gebruik wilt maken van social media, maar een game-computer is het niet. (Daar zijn andere notebooks voor.) En ze ziet er gewoon mooi uit. Dus mocht je op zoek zijn naar een mooi, klein plat netbookje (in het roze/wit, maar ze is er ook in het zwart) dat je gewoon mee wil nemen in je handtas dan is de Samsung N150 een uitstekende keuze.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?