Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman
  • Y-Ply relax krukje Y-Ply relax krukje
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
shoppen

Huidverzorging van Céll Fùsion C

Enige tijd geleden heb ik een aantal producten toegestuurd gekregen van het Koreaanse huidverzorgingsmerk Céll Fùsion C.

Céll Fùsion C zijn cosmeceuticals en biedt een complete serie van huidverzorgende producten ter ondersteuning van huidverbeterende behandelingen van oa. dermatologen, plastisch chirurgen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten wereldwijd. Céll Fùsion C is het eerste cosmeticamerk in Europa, welke met Nano Dual Liposomen techniek werkt. Hierdoor zijn de producten werkzamer dan die we tot nu toe kennen. Alle producten van Céll Fùsion C zijn vrij van schadelijke emulgatoren, minerale oliën, schadelijke kleurstoffen, conserveringsmiddelen en schadelijke geurstoffen. En waar de meeste huidverzorgingsproducten zich richten op huidveroudering, richt Céll Fùshion C zich meer op huidverbetering waardoor je tegelijkertijd ook huidveroudering tegengaat.

Ik heb verschillende Céll Fùshion C producten getest: Multi Aqua Gel, Vitamine K solution en de Medispa Atelocollagen K. De Multi Aqua gel is een gel op waterbasis maar smeert als een crème. Je voelt je huid gelijk heerlijk zacht en stralend worden en zelfs aan het einde van de dag voelde mijn huid nog zacht aan. De Vitamine K Solution is speciaal gericht op de huid die snel geïrriteerd  of heel gevoelig is of als je last hebt van couperose. Je brengt elke ochtend en avond (op een wattenpad) de crème aan en je voelt dat het gelijk in je huid trekt. Het Medispa Atelocollagen K serum is een combinatie van extra sterke anti-oxidanten en huidvernieuwingsingrediënten en het serum is daardoor bijzonder geschikt voor spinnetjes, couperose, blauwe plekken en acné. Ook is het serum zeer geschikt na een operatie of bij een zeer gevoelige huid. Ik heb zelf last van couperose en na 1 week was dit al een stuk minder geworden.

Céll Fùshion C is een totaal ander niveau van huidverzorging dan dat we tot nu toe gewend zijn om te gebruiken, maar de producten zijn echt ontwikkeld om huidverbetering te realiseren en zijn ook in 1e instantie bedoeld voor dermatologen en huidtherapeuten.

De producten van Céll Fùshion C worden ook gebruikt bij een aantal schoonheidsinstituten in Nederland: Ambiance in Delft, Day Spa Mooi in Blaricum, Tour of Beauty in Den Haag, Beautycenter Gentil in Harlingen en binnenkort bij Palais des Cosmetiques in Amstelveen.