You are here: Home » Beauty » Pink Ribbon Award Gala 2010

Pink Ribbon Award Gala 2010

geschreven door Constance

Gisterenavond was de kick-off voor oktober = Pink Ribbon maand, tijdens het Estée Lauder Pink Ribbon Award Gala in de Westerkerk in Amsterdam.

Vanaf 19 uur werden de gasten verwacht voor een gala-avond en een groot aantal BN-ers (Quinty Trustfull, Robert ten Brink, Susan Smit, Tom Sebastian, Beertje van Beers, Gigi Ravelli, Marly van der Velden, Lauren Verster, Nikkie Plessen, Addy van den Krommenacker, Myrianna van Reeden, Nicolette Kluijver, Stacy Rookhuizen, Elize, Isabelle Brinkman, Jort Kelder, Lange Frans, Anita Doth, Inge Ipenburg, Koert-Jan de Bruijn en Ria Bremer) gaven acte de présence voor het goede doel. Alle gasten liepen over de roze loper de kerk binnen en hebben daar een aantal optredens gezien (oa. van Jim van Bakkum en Glennis Grace) en bijzondere aangrijpende verhalen gehoord en video’s & foto’s bekeken. De avond werd gepresenteerd door Angela Groothuizen die dit jaar het KWF Pink Ribbon armbandje heeft ontworpen.

Halverwege de avond werd dmv. een druk op een roze knop de Westerkerk roze verlicht, maar het hoogtepunt van de avond was toch wel de uitreiking van de Estée Lauder Pink Ribbon Award voor de beste foto. De winnares is Josée van Attekum met haar foto ‘Immaterial’ en dit is een zeer artistiek zelfportret. (En zij is, in mijn ogen, ook de terechte winnares.)

Vandaag is de lancering van de het Pink Ribbon Magazine en morgen vindt in Theater Carré de bekende ‘Lintjesregen’ plaats.

Bekijk hier de video’s:

Aansteken van de roze verlichting in de Westerkerk: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FsG-JHjbFPo[/youtube]

Optreden van Jim in de Westerkerk: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_tBFM3umgT0[/youtube]

Uitreiking van de Estée Lauder Pink Ribbon Award: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eebOU71q5UA[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com