Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
ladygadgets

Happy Life massageslippers

We gaan de winter tegemoet en dan heb je sneller last van koude voeten en daardoor vermoeide voeten.

Met de Happy Life massage slippers geef je je voeten de rust die zij verdienen. In deze, met lekker zacht schapenvacht gevoerde slippers, zit nl. een massagesysteem ingebouwd en dit kan je aan- en uitzetten wanneer je maar wilt. De slippers zijn in breedte te verstellen, dmv. klittenband dus passen ze altijd bij iedereen. De Happy Life massageslippers zijn er in de maat 36 t/m 44 en je zult zien dat je je heerlijk ontspannen voelt na zo’n geweldige voetmassage.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?