You are here: Home » Gadgets » Lichttherapie met de Litebook Elite

Lichttherapie met de Litebook Elite

geschreven door Constance

Ik heb eerder iets geschreven over de Litebook Elite (die met zeer veel enthousiasme door een KLM collega was aanbevolen). Nu heb ik zelf ook een Goodlite Elite aangeschaft, aangezien ik regelmatig een jetlag heb, door mijn werk als stewardess. En ik vertrek over ruim een week naar Bali om te genieten van een welverdiende vakantie en dan gaat de Litebook Elite ook mee.

Ik ga je gelijk meer info geven over lichttherapie en de werking van de Litebook Elite. Lichttherapie is de ‘1e keuze’ bij de behandeling van winterdepressie en of de mildere winterdip, maar is ook effectief bij slaapstoornissen, gezondheidsklachten die voorkomen uit onregelmatige arbeidsdiensten en jetlag. Een groot nadeel was wel dat de apparaten voor thuisgebruik heel erg groot waren en je moest dagelijks min. 1 tot 2 uur de lampen gebruiken voor een positief effect.

De Litebook Elite is niet alleen veel kleiner van formaat en maar bezit ook een oplaadbare accu waardoor je de Litebook overal kan gebruiken, en maar dat maar slechts 15 minuten. Het licht van de Litebook Elite is afkomstig van LED-lampjes en deze zijn te programmeren. Mede door het kleine formaat is er nu een natuurlijke behandeling mogelijk om een jetlag tegen te gaan. Je neemt de Litebook heel eenvoudig mee in je koffer. (De Litebook Elite wordt geleverd met een reistasje en 4 reistekkers.)

En heb je last van een winterdip, dan helpt ook de Litebook Elite hiertegen. Even een kwartiertje het lampje aan, bijv. tijdens het lezen van een boek, tv-kijken, achter de computer zitten of (wat ik vaak doe) tijdens het opdoen van mijn make-up en je kunt er weer helemaal tegen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com