Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wil je een Babboe elektische bakfiets testen Wil je een Babboe elektische bakfiets testen
  • Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones
  • Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur
  • Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
shoppen

Lichttherapie met de Litebook Elite

Ik heb eerder iets geschreven over de Litebook Elite (die met zeer veel enthousiasme door een KLM collega was aanbevolen). Nu heb ik zelf ook een Goodlite Elite aangeschaft, aangezien ik regelmatig een jetlag heb, door mijn werk als stewardess. En ik vertrek over ruim een week naar Bali om te genieten van een welverdiende vakantie en dan gaat de Litebook Elite ook mee.

Ik ga je gelijk meer info geven over lichttherapie en de werking van de Litebook Elite. Lichttherapie is de ‘1e keuze’ bij de behandeling van winterdepressie en of de mildere winterdip, maar is ook effectief bij slaapstoornissen, gezondheidsklachten die voorkomen uit onregelmatige arbeidsdiensten en jetlag. Een groot nadeel was wel dat de apparaten voor thuisgebruik¬†heel erg groot waren en je¬†moest dagelijks min. 1 tot 2 uur de lampen gebruiken voor een positief effect.

De Litebook Elite is niet alleen veel kleiner van formaat en maar bezit ook een oplaadbare accu waardoor je de Litebook overal kan gebruiken, en maar dat maar slechts 15 minuten. Het licht van de Litebook Elite is afkomstig van LED-lampjes en deze zijn te programmeren. Mede door het kleine formaat is er nu een natuurlijke behandeling mogelijk om een jetlag tegen te gaan. Je neemt de Litebook heel eenvoudig mee in je koffer. (De Litebook Elite wordt geleverd met een reistasje en 4 reistekkers.)

En heb je last van een winterdip, dan helpt ook de Litebook Elite hiertegen. Even een kwartiertje het lampje aan, bijv. tijdens het lezen van een boek, tv-kijken, achter de computer zitten of (wat ik vaak doe) tijdens het opdoen van mijn make-up en je kunt er weer helemaal tegen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?