You are here: Home » Accessoires » SodaStream lanceert 3 toestellen én een nieuwe cilinder

SodaStream lanceert 3 toestellen én een nieuwe cilinder

geschreven door Constance

Jullie weten het inmiddels, Testman en ik zijn fan van SodaStream. Wij hebben zelfs een SodaStream toestel meegenomen naar ons appartement in Spanje. (Helaas is het wel lastig om nieuwe cilinders in Spanje te kopen.)

SodaStream blijft innoveren en heeft 3 nieuwe toestellen geïntroduceerd en een nieuw type cilinder. De nieuwe bruiswater toestellen zijn de de ART, DUO en de Terra.

ART is een SodaStream toestel met een hendel aan de zijkant, waardoor dit model een retro uitstraling krijgt. De DUO is geschikt voor de glazen en de plastic SodaStream flessen. En de Terra is de opvolger van het best verkocht model Spirit.

Deze 3 toestellen zijn geschikt voor de nieuwe cilinder met het Quick Connect-systeem (CQC). Deze koolzuurcilinder, die te herkennen is aan de roze kleur, kan je met 1 klik vast maken aan je toestel, m.a.w. je hoeft niet meer te schroeven, zoals bij de blauwe cilinder. (Maar let op; je kan de roze cilinder alleen gebruiken op de ART, DUO en Terra en niet op de oudere modellen.)

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com