You are here: Home » Eten & koken » Met Naughty or Nice giftboxes op weg naar Kerst

Met Naughty or Nice giftboxes op weg naar Kerst

geschreven door Constance

Met de Naughty of Nice giftboxes kom je heel gemakkelijk in de kerstsfeer. Je hebt keuze uit de Countdown Calendar, een kerstornament en Cocktail Gummies.  En deze Eat Your Drink cadeaus zijn verpakt in een unieke kerstverpakking.

Dit jaar is Smith & Sinclair van Londen naar Nederland verhuisd. Speciaal voor de feestdagen lanceren zij de Naughty or Nice kerst editie, gevuld met de best-selling alcoholic cocktail gummies van 2021.

En als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl (als die weer afgestoken mogen worden dit jaar) lanceren zij de NAUGHTY OR NICE Countdown calendar. Aftellen naar kerst met elke dag een vegan guilty pleasure en deze joekel staat ook nog eens geweldig onder de boom.

Wil je liever de hele boom volhangen met cocktail gummies? Ook dat hebben ze voor je geregeld. Met de speciale NAUGHTY OR NICE “kerstballen”.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com