You are here: Home » Accessoires » Sissy-Boy lanceert kerstversiering i.s.m. de Efteling

Sissy-Boy lanceert kerstversiering i.s.m. de Efteling

geschreven door Constance

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat de magie in huis wordt gehaald en er weer groots mag worden uitgepakt met kerstversiering.

Sissy-Boy en de Efteling hebben de handen ineen geslagen en zijn tot een sprookjesachtige samenwerking gekomen. Met een oog voor design vanuit Sissy-Boy en de betoverende wereld van de Efteling, is er een bijzondere en unieke collectie winterse kerstornamenten gecreëerd.

De collectie bestaat uit 5 stuks unieke ornamenten die door een familiebedrijf uit Duitsland met de mond zijn geblazen, zijn voorzien van een écht laagje zilver én stuk voor stuk met de hand zijn beschilderd. Ze zijn dus met erg veel ervaring en kunde gemaakt.

Van elk ornament worden maar 300-350 stuks geproduceerd. Daarnaast worden de ornamenten ook nog eens verpakt in een wonderschoon en op maat gemaakt doosje om de ornamenten zorgvuldig te kunnen bewaren en zo een herinnering voor de toekomst te creëren. Het doosje met de bijzondere ornamenten is een echt collectors item.

De ornamenten bestaan uit de sprookjesbosbewoners Roodkapje, De Kikkerkoning, De zes Zwanen, Langnek en Ezeltje strek je. Een prachtige versiering die je absoluut in je kerstboom wil zien hangen tijdens de winterse kerstdagen. Een moment van nostalgie voor de ouders en een geluksgevoel voor de kleintjes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com