You are here: Home » Eten & koken » Vegan Bites van Hands Off My Chocolate

Vegan Bites van Hands Off My Chocolate

geschreven door Constance

Goed nieuws voor iedereen die graag voor een plantaardig alternatief kiest: Hands Off My Chocolate introduceert vegan Bites in drie smaken: Peanut, Crispy en Popcorn. De chocolade van de vegan Bites is gemaakt op basis van rijstmelk. De Bites zijn  palmolievrij en gemaakt van eerlijke chocolade met 100% natuurlijke ingrediënten.

De Peanut variant bestaat uit een geroosterde pinda die is gedompeld in een romige laag vegan chocolade met een gekleurd crunchy laagje. Hands Off biedt hiermee een plantaardig alternatief voor de meest populaire smaak uit het bite-size schap. De Crispy variant heeft een luchtige, knapperige kern die is omhuld met vegan chocolade en een gekleurd laagje. Deze natuurlijke kleuren komen o.a. van biet en caroteen. Met de Popcorn Bites brengt Hands Off de twee beste snacks samen voor een filmavondje: popcorn omhuld met vegan chocolade. Sweet & salty: the perfect match!

Hands Off My Chocolate wil de plantaardige keuze voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk maken. Daarom maakt Hands Off vegan alternatieven van de meest populaire smaken in de supermarkt, die minstens net zo lekker, of zelfs lekkerder zijn. Begin dit jaar bracht Hands Off drie vegan chocoladerepen op de markt, tijdens de Sinterklaasperiode liggen er twee vegan Sintletters in het schap en nu is dus ook de plantaardige keuze mogelijk als bite-size snack.

Om te garanderen dat de vegan Bites echt minstens even lekker zijn, heeft Hands Off meer dan 100 chocoladeliefhebbers ingeschakeld voor een blinde test met bite-size concurrenten met gewone melkchocolade. Het testpanel beoordeelde de vegan Bites als minstens even lekker!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com