You are here: Home » Wellness » Genieten in de slaapkamer

Genieten in de slaapkamer

geschreven door Constance

Ik kom nog uit de tijd dat elk half jaar de dikke Wehkamp en Termeulen Post catalogus op de deurmat plofte, en ik vond het altijd een feestje om hierdoor heen te bladeren.

En vooral de schoonheidsapparaten, zoals de ladyshaves, elektrische haarkrullers en föhns vond ik razend interessant, maar ik was geïntrigeerd door de zgn. massage staaf. Op de foto stond dan een dame, die een beige/vleeskleurachtige staaf tegen haar wang aanhield.

Ik had geen idee wat de nut en noodzaak van die staaf was en ook van de beschrijving bij het artikel werd ik, als 13-jarig meisje, niet veel wijzer. Kortom; er hing een zweem van geheimzinnigheid over de massagestaaf en bestond de vibrator wel maar toch ook weer niet.

Dit is nu gelukkig wel veranderd, want na de vage omschrijvingen in de postordercatalogi kan je nu overal voor vibrators terecht. Er liggen verschillende modellen bij de drogisterijketens in de schappen en maar vooral online kan je je hart ophalen. De vibrator is uit haar schulp gekropen.

Mocht je nog niet eerder een vibrator gekocht of gebruikt hebben of je wil er graag eentje van je partner cadeau krijgen, lees dan vooral onderstaande tips & trics.

Wat is het verschil tussen een dildo en een vibrator?

Beiden hebben vaak een penisvorm maar in het geval van een vibrator kan dat ook een totaal andere vorm zijn.

En zoals het woord vibrator al zegt, een vibrator vibreert terwijl een dildo dit niet doet. Een dildo is bedoeld om in te brengen, terwijl een vibrator een stimulatie of massage geeft en niet alle modellen kunnen ingebracht worden.

Heeft elke vibrator dezelfde functies?

Er zijn veel verschillende type vibrators en behalve dat zij allen vibreren, heeft elk type vibrator haar eigen functie.

Als ‘beginner’ kan het gebeuren dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Of je nu jezelf gaat trakteren of samen met je partner wilt experimenteren, de keuze is enorm.

De vrouw die wil genieten van soloseks kan het beste beginnen met een basic model, dat wel verschillende vibratie standen heeft, de bekende Tarzan is een perfect instapmodel.

Wil je alleen je clitoris stimuleren? Daarvoor zijn er speciale clitoris vibrators, en deze zijn geschikt voor soloseks maar ook om samen met je partner te gebruiken, als extra stimulatie tijdens de penetratie.

Voor stelletjes zijn er speciale sets, waarin er allerlei speeltjes zitten voor zowel hem als voor haar.

We willen samen genieten

Als jullie open staan voor nieuwe ervaringen dan kan je je seksleven spannend maken met de vibrator app. Deze app maakt, via je smartphone, contact met je vibrator. Je partner kan, vanaf zijn of haar smartphone, jouw vibrator bedienen, zoals de vibratiestand en intensiteit instellen. Het is uiteraard heel spannend tijdens een diner buitenshuis, maar ook als je een lange afstandsrelatie hebt. De app is overal ter wereld te gebruiken.

En als je je bekkenbodemspieren wilt trainen, kan je dit doen m.b.v. een vibratie-eitje in combinatie met de We-Connect app.

Voor de gevorderde stellen

Wil je nog een stapje verder gaan in je seks leven dan zijn er nog veel meer vibrators te koop.

De bekendste is de dubbele vibrator; er zit aan de voor- of de achterkant een plug voor clitorale of anale stimulatie.

En bij een ‘strap-on’ vibrator kan de vrouw haar partner (man of vrouw) penetreren. En je mannelijke partner kan kiezen voor een holle strap-on. Hierdoor krijgt de penis meer lengte en/of volume.

Ik ga op reis en ik neem mee

Je kan natuurlijk een gewone vibrator in je toilettas meenemen, maar dat kan best gênant zijn. Er zijn vibrators die eruitzien als een lipstick of een bad eendje, dus kan je hiermee discreet op vakantie.

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com