You are here: Home » Beauty » Essence Glowing Golds trend edition

Essence Glowing Golds trend edition

geschreven door Constance

Vooral op zomerdagen en vaak voor zonsondergang, is er dat ene speciale uur waarop het licht alles verzacht en als een magisch filter over de wereld neerdaalt. Fotografen wachten graag op dat perfecte moment om de golden hour-look vast te leggen. Met de essence Trend Edition the glowin ‘golds kan je deze look nu zelf creëren. 

De Trend Edition werkt als een glowy filter dat zorgt voor een natuurlijke, sunkissed teint, voor die perfecte Instagram-achtige look. Met veel voordelen voor je huid met ingrediënten zoals vitamine C en E. De producten combineren verzorging en make-up perfect. De Trend Edition zal bij Kruidvat verkrijgbaar zijn vanaf midden mei tot eind juni 2021.

De limited crazy volume mascara is de populairste mascara uit het standaardassortiment maar krijgt een gouden look, en ko creëert expressieve wimpers met spectaculair volume.
De body shimmer gel Golden Hour all-over heeft een lichte geltextuur met vitamine E en sheaboter en geeft een zacht soft- focus-effect aan de huid. Met zijn innovatieve formule zorgt de shimmer gel voor een zachte, verbluffende teint en fungeert hij als ware eye-catcher op bijvoorbeeld de halslijn, armen of benen. De frisse kokosgeur geeft je een tropisch gevoel.
Duurzaam en effectief: dat is het vitamine C serum. Want dit serum bevordert de natuurlijke uitstraling van de huid en is de perfecte make-upbasis voor een gebronsde zomerlook.
De vitamine Cbaked highlighter geeft je huid niet alleen een mooie glans, maar voorziet haar ook van waardevolle vitamine C voor nóg meer glans. De textuur is superzacht, sterk gepigmenteerd en gemakkelijk te blenden.
Met de caring shimmer lip oil (in 2 kleuren; transparent gold en warm peach) verzorg je je lippen met een mooi glans. De lipolie bevat jojoba-olie en vitamine E voor intensief gevoede lippen, en met zijn subtiele gouden glans heeft de lipolie een plumping effect, zonder dat ‘ie plakt.
De vitamin E baked luminous bronzer (2 kleuren; Life Live Golden en Good as Gold) is onmisbaar voor een glowy gebronsde look, omdat deze je gezicht een prachtige warme gloed geeft en er heel natuurlijk uitziet. Dankzij de baked textuur en subtiele gouden shimmer, mengt de baked luminous bronzer gemakkelijk en voelt hij heerlijk zacht aan op de huid. En de toegevoegde vitamine E zorgt ook nog eens voor extra verzorging.
Voor de perfect after glow breng je het hydrating golden face mask aan en na 15 tot 20 minuten straalt je huid weer en is je gezicht intens verzorgd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com