You are here: Home » Beauty » Crema de Ibiza lanceert Ibiza on the Go

Crema de Ibiza lanceert Ibiza on the Go

geschreven door Constance

Crema de Ibiza introduceert IBIZA ON THE GO, een feestelijke box met mini’s van Crema de Ibiza’s beste verzorgingsproducten. Dit is een geweldig cadeau voor onder de boom, maar ook om je bestie mee te verrassen. De producten geven je dat echte ‘spa day on Ibiza’ gevoel.

In de box zitten heerlijke mini’s van de Body Mind & Soul Mist, de For Every Body Wash, de Free Spirit Moisturizer, de Magical Face Wash én de Wet Body Oil. Droom weg onder een warme douche en voel de Spaanse zonnestralen op je gezicht. Elk miniproduct bevat 50ml en is net zo geconcentreerd als het origineel, zodat jij met een glowy skin de feestdagen ingaat.

De unieke skincare producten van Crema de Ibiza laten je huid elke dag weer stralen. Dankzij de perfecte balans tussen droge en voedende oliën en krachtige ingrediënten als squalaan blijven je lichaam én gezicht de hele dag zacht en soepel, met een fantastische afterfeel. De producten zijn geschikt voor elk huidtype: van droog tot acnégevoelig.

Crema de Ibiza is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. De producten zijn vegan, dierproefvrij, volledig natuurlijk geparfumeerd en vrij van palmolie, parabenen en siliconen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com