You are here: Home » Beauty » Witlof Skincare lanceert de Limited Edition Holiday Set

Witlof Skincare lanceert de Limited Edition Holiday Set

geschreven door Constance

Het Nederlandse vegan huidverzorgingsmerk Witlof Skincare, dat uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat, heeft speciaal voor de feestdagen een Limited Edition Holiday Set samengesteld. Speciaal voor iedereen die vegan leeft maar ook de niet-vegan lovers worden hier erg blij en gelukkig van.

In het duurzame tasje, van biologisch katoen, zit een kerstset die bestaat uit de travel sizes van de Cleansing Mousse, de Balancing Toner en de Nourishing Facial Cream.

Je begint, uiteraard met de Cleansing Mousse die in een handige pompflacon zit. De mousse bevat korenbloemwater dat zowel reinigt als afvalstoffen helpt af te voeren, de frangipani olie geeft op haar beurt een heerlijke geur en werkt tegen stress en vermoeidheid. Het rozebottelzaadextract levert vitamine C en de gember zorgt voor pro-vitamine A, allebei belangrijke vitamines voor je huid. Gebruik de mousse zowel ‘s ochtends als ’s avonds.

Daarna spray je de Balancing Toner op je gezicht om je huid te voeden, in balans te brengen en te verfrissen. De toner bevat rozen-, korenbloem- en toverhazelaarwater die je huid verzorgen en hydrateren. Appelciderazijn balanceert de pH-waarde van je huid en helpt tegen onzuiverheden. En door de fijne spray, die een heerlijke zacht mist geeft, zijn wattenschijfjes overbodig . En je kan deze toner ook als haarspray gebruiken, je haar wordt zacht en de toner voorkomt pluis.

En  als kers op de taart gebruik je de Nourishing Facial Cream, dit is een verzorgende dag- en nachtcrème die heerlijk smeert en niet te vet of te droog is. En de crème ruikt ook heerlijk, want de basis bestaat uit hydraterende bloemenwaters van toverhazelaar en korenbloem. Antioxidanten, vitaminen en verschillende oliën, waaronder rozenbottelzaadolie en squalaan, zorgen voor bescherming en voeding.

Witlof Skincare heeft een recyclingsplan en zo word je aangemoedigd om bewust met afval om te gaan. Door de lege Witlofverpakkingen bij het gescheiden afval weg te gooien, krijg je korting op de volgende Witlof Skincare aankoop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com