You are here: Home » Vaderdag cadeautip; Mooncake foodiebag

Vaderdag cadeautip; Mooncake foodiebag

geschreven door Constance

Als je je vader of partner alles al gegeven hebt, heb ik een leuke cadeautip voor je, de Mooncake foodiebag. Deze week is door Jonneke de Zeeuw (Mooncake), de nieuwste editie van haar Mooncake foodiebag gelanceerd. Dit is een tas vol eet- en drinkplezier, die laat zien hoe geweldig en divers het Nederlandse culinaire landschap eruitziet.

De juni-foodiebag staat in het teken van de leukste en lekkerste Indiase, Pakistaanse en Surinaams-Hindoestaanse
invloeden op Nederland. Want via de foodiebag wordt er elke maand een andere culinaire invloed op Nederland belicht.
Mooncake startte met haar foodiebag tijdens het begin van de coronacrisis, om zo haar favoriete kleine ondernemers te steunen. De foodiebag bleek een succes en hierdoor ook een hele fijne steun in de rug voor de Mooncake-helden.

De foodiebag zit boordevol prachtige producten die Mooncake zelf zorgvuldig heeft geselecteerd. En om de culinaire reis compleet te maken komt de tas samen met een Mooncake minigids met recepten, verhalen, kookvideo’s, een passende Spotify-playlist (met aandacht voor traditionele en hedendaagse muziek maar ook bijv. Nederlands-Pakistaanse
artiesten), een film- en kookboekenlijst, geheime restaurant- en winkeltips en een unboxing- video waarin Mooncake je meer vertelt over de producten. En alles is deze maand toegespitst op de Indiase, Pakistaanse en Surinaams-Hindoestaanse (eet)cultuur.

– De producten voor de juni-editie worden ingekocht bij Mooncake-helden Saeed’s Curryhouse en Authentic India . Een deel van de recepten komt uit de koker van Paulami van @spicetripwithpaulami.
– De tas is ‘vegetarisch’: er zitten geen vlees- of visproducten. Ook is ie bijna volledig vegan op één product na.
– Bij je betaling kun je €1,50 extra doneren aan Samen Vooruit, voor iedereen een warme maaltijd!
– Je kan de tas op 30 juni ophalen in Amsterdam-Oost ( Saeed’s Curryhouse –Javastraat 9 ) óf je kan ‘m binnen Amsterdam e.o. laten bezorgen. Ook kan de foodiebag binnen Nederland verzonden worden via Post NL.
– Afhaalprijs: €45,-. Bezorgprijs: €49,95  (in Amsterdam e.o.)  of laten verzenden binnen Nederland: €54,95 (via PostNL, incl. doos)

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com