You are here: Home » Beauty » Essence Trend Edition; High Beauty

Essence Trend Edition; High Beauty

geschreven door Constance

Wie denkt dat hennep je alleen high maakt, staat op het punt om zijn ware beautywonder te ervaren! Want het ingrediënt, dat door sommigen nog steeds kritisch wordt bekeken, is al een lange tijd ingeburgerd als beauty must-have. Het wordt nu omarmd als waar magisch ingrediënt. En zonder een verdovende werking, want hennepzaadolie staat bekend om de hydraterende en herstellende eigenschappen. Dat is waarom het nu ook is toegevoegd in de nieuwe High Beauty Trend Edition van essence, en deze is verkrijgbaar van midden juni tot begin augustus, exclusief bij Kruidvat.

De Trend Edition staat voor clean producten met een hoge kwaliteit hennepolie. En geen zorgen: deze hennepolie is absoluut legaal wat betreft THC en bevat geen bedwelmende stoffen. Het is verkregen van de zaden van de cannabis sativa plant en heeft daarom geen verdovende werking, in tegenstelling tot de bekende substantie die verkregen wordt uit de bladeren en bloemen van dezelfde plant.

Tevens zijn alle High Beauty producten zijn ontwikkeld volgens onze “Clean Beauty Standard”, wat inhoudt dat ze niet alleen een hoge kwaliteit hennepolie bevatten, maar ook vrij zijn van substanties die wij zien als risicovol. Ingrediënten zoals microplastics, siliconen, parabenen, mineraalolie en geurstoffen met allergenencomponenten en acrylaatpolimeren worden niet gebruikt. De producten zijn vegan, dierproefvrij, bevatten hoge percentages aan natuurlijke ingrediënten en dragen bij aan een duurzame palmolieteelt.

 Transparant en mat, dat zijn de mogelijkheden met de nieuwe zijdezachte, transparante fixing compact powder. De pastelgroene textuur ligt bijna onzichtbaar op de huid, past zich perfect aan aan alle huidskleuren en geeft de huid een matte finish. De hennepzaden en marula olie ingrediënten geven tegelijkertijd een voedzaam effect en een geweldig
gevoel.

Hennepzaadolie is het nieuwe geheime recept voor een mooie wimpers, want het voedt intens en versterkt je wimperharen. En verder bevat de vegan volume mascara nog een ander belangrijk ingrediënt, nl. zonnebloemwax, voor nog meer verzorging. look. Beide ingrediënten zijn 100% vegan en intoxicatie-vrij.

De beste basis voor elke make-up is een prachtige, zachte huid natuurlijk. Je gezicht straalt immers alleen een gelijkmatige en frisse glow uit als deze voldoende gehydrateerd is. De hydraterende textuur van de nieuwe essence High Beauty hydrating face primer met verzorgende hennepzaadolie en magnolia extract is hiervoor ideaal en smeert zacht uit. Het resultaat: een zachte, transparante finish. En de fijne geur van groene thee versterkt de verzorgingservaring. De
nieuwe primer kan solo gebruikt worden of onder een foundation en is geschikt voor alle huidskleuren.

De nieuwe under-eye brightening concealer crème voor het gebied onder het oog geeft in no-time een frisse en alerte look. De verzorgende en hydraterende textuur met rijke hennepzaadolie vernieuwt de huid en geeft een zichtbaar anti-puff effect. En dit alles met een opbouwende dekking. Bye bye vermoeide ogen.

Het rijke, verfrissende High Beauty face mask met een hydraterend hennep complex, verzorgde allantoïne en pro-vitamine B maken de vermoeide huid in no-time weer stralend en soepel. Breng gewoonweg de unieke geltextuur gelijk aan op het gezicht, laat intrekken voor twee tot drie minuten en spoel af met lauwwarm water. Elk gezicht zal
opstaan met een prachtige glans en frisheid.

Hennepzaadolie zorgt niet alleen voor de gezichtshuid en wimpers, maar ook voor de delicate lippen. Andere ingrediënten in de Caring Lip Balm, zoals vitamine E en een mix van rijke, plantaardige oliën en ingrediënten zoals castorolie, zonnebloem en olijven vernieuwen de huid van de lippen. De zachtroze textuur met een fijne groene thee
laat je lippen zacht en glad aanvoelen. Voor een natuurlijke look met een bijzonder hoge verzorgingsfactor.

essence heeft nu een nieuwe matterende fixing spray die niet alleen onderweg zorgt voor een snelle boost van
frisheid, maar ook betrouwbaar je make-up op zijn plaats houdt. Het hydraterende hennepcomplex en EVERMAT van
Sederma verzekeren je van een gerevitaliseerd, goed verzorgd en mat gezicht. Je schudt de spray en daarna spray je over je gezicht op ong. 20 tot 30 cm. afstand.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com