You are here: Home » Eten & koken » Martini zonder alcohol

Martini zonder alcohol

geschreven door Constance

Er komen steeds meer alcoholvrije drankjes en cocktails in de winkels te liggen. En waarom ook niet? Martini heeft 2 alcoholvrije varianten; Martini Non-Alcoholic Vibrante en Martini Non-Alcoholic Floreale.

Martini Non-Alcoholic wordt gemaakt van dezelfde wijnen als degene waaruit ook de Martini vermouts zijn samengesteld. De nieuwe expressies worden tijdens het productieproces ontdaan van alcohol en vervolgens geïnfuseerd met een selectie van aromatische kruiden en planten. Het resultaat is een smaakvol, alcoholvrij, 100% natuurlijk en typisch Italiaans aperitief.

De rode MARTINI Non-Alcoholic Vibrante heeft het meest fruitige karakter van de twee en de nadruk ligt op de smaak van de Italiaans bergamot. Het gele zusje, MARTINI Non-Alcoholic Floreale, smaakt wat zoeter en bloemiger met een van kamille.

De aanbevolen manier om ten volle van Martini Non-Alcoholic te genieten, is in een 50/50 verhouding met tonic en in een groot ballonglas gevuld met ruim ijs. Voor de afwerking van zowel Vibrante als Floreale met tonic is een schijfje sinaasappel sterk aanbevolen. Puur met alleen ijs kan natuurlijk. En ook zijn beide perfect om mocktails mee te mixen. Zoals de Martini Non-Alcoholic Sunset Spritz, die bestaat uit 50 ml Martini NonAlcoholic Floreale, 25 ml ananassap, 10 ml vers geperst citroensap en ruim tonic. Uiteraard geschoken over ijsblokjes in een coppaglas en opgeleukt met een takje munt, een schijfje limoen, een schijfje citroen en een snuifje zout.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com