You are here: Home » Accessoires » BergHOFF mobiele tafelbarbecue

BergHOFF mobiele tafelbarbecue

geschreven door Constance

In de tuin, het park of op het strand: met de draagbare tafelbarbecue van BergHOFF kun je waar je maar wil een gezellige barbecue party organiseren. Plaats de barbecue, die Leo heet, op tafel en iedereen kan zelf zijn eigen stukje vlees, vis of groente grillen.

Het deksel van kurk gebruik je tijdens het barbecueën als onderzetter; op die manier kan je de luchttoevoer
eenvoudig controleren. Met een doorsnede van 35cm is de tafelbarbecue compact, toch kun je er met gemak met 8 personen mee grillen. De tafelbarbecue weegt slechts 5 kilo en is eenvoudig overal mee naar toe te nemen dankzij de draagriem.

De BergHOFF tafelbarbecue is verkrijgbaar in zwart en wit bij onder andere tuincentra, kookspeciaalzaken en online.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com