You are here: Home » Eten & koken » Bar 0.020 de eerste alcoholvrije bar van Nederland opent op 3 januari 2020

Bar 0.020 de eerste alcoholvrije bar van Nederland opent op 3 januari 2020

geschreven door Constance

Na de kerstdagen én oudjaar is het tijd voor een alcoholvrije periode en daarom opent op 3 januari as de alcoholvrije pop-up Bar 0.020 (spreek uit als: nul punt nul twintig) haar deuren in de binnenstad van Amsterdam.

Het doel van de bar is om mensen op een positieve en gezellige manier Dry January door te laten komen. Op 31 januari sluit de bar haar deuren. Met op zaterdag 1 februari, als ultieme beloning voor iedereen die alcoholvrij de maand is doorgekomen, een knallend afsluitfeest.Veel mensen willen het in januari wat rustiger aan doen, mbt eten en drank. En Bar 0.020 gaat je hierbij helpen. Want je vindt hier de warmte en gezelligheid van een kroeg, maar niet de verleiding van alcohol.

Bar 0.020 heeft niet alleen partnerships met bierbrouwers en andere alcoholvrije dranken, maar ook met muzikanten en artiesten. Zo draait er op vrijdag altijd een DJ, zodat je dansend het weekend in kan gaan.
Op de zaterdagen worden er proeverijen georganiseerd door alcoholvrije dranken en bierbrouwerijen (o.a. Lowlander en Jopen Bier). En op de zondagen wordt de bar een groot spelletjescafé met een entertainmentteam! En vooral ook je eigen favoriete spel mee!

Bar 0.020 zit op de Nieuwezijds Kolk 25 is geopend van donderdag tm zondag.

Openingstijden:
Donderdag: 16:00 uur – 22:00 uur
Vrijdag: 16:00 uur – 00:00 uur
Zaterdag: 16:00 uur tot 00:00 uur
Zondag: 13:00 uur tot 19:00 uur
Open: 3 januari t/m 31 januari
Eindfeest zaterdag 1 februari 14:00 – 23:00 (met alcohol)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com