You are here: Home » Eten & koken » Met HEMA feestelijk het nieuwe jaar in

Met HEMA feestelijk het nieuwe jaar in

geschreven door Constance

Nu op weg naar 2020! En bij HEMA vind je alle feestelijke items om jouw Oud & Nieuw onvergetelijk te maken.

Maak je feestje compleet voor 2020 met heerlijke oliebollen, speciale tompoucesjes of de 3D taart. Versier je huis met leuke party accessoires en ontvang je gasten met een glaasje bubbels van HEMA.

Bij Oud & Nieuw hoort een lekkere oliebol of appelflap. Bij HEMA kan je deze in verschillende varianten kopen namelijk, gevuld, naturel of met krenten Je kan de oliebollen los krijgen of in een zak per zes. Naast de oliebollen haal je nog veel meer lekkers waarmee je het nieuwe jaar goed inluidt. Bijvoorbeeld de appelbeignets, mini tompoucesjes en een Happy New Year 3D taart, helemaal in het teken van het nieuwe jaar.

HEMA knalt 2020 in met cava’s en bubbels die perfect zijn voor een mooie feestje. Cava Clairette is een licht zoete bubbel die heerlijk ruikt. Vanwege de zoete bubbel is deze perfect te combineren met oliebollen.

Liever geen alcohol? Neem dan de alcoholvrije mousserende wijn. Een speciale distillering zorgt ervoor dat de geur en de smaak van de wijn intact blijven.

Ook de kleintjes mogen mee proosten en genieten van een heerlijk glaasje bubbels tijdens de feestdagen. HEMA heeft voor de kinderen in de feestmaand een speciale limited edition van Jip & Janneke Bubbelsap.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com